Werkzaamheden en omleidingen Provincialeweg

19 mei 2011
Werkzaamheden en omleidingen Provincialeweg

DORDRECHT - Maandag 23 mei start de aannemer met de eerste asfaltuitbreidingen op de Provincialeweg. Er wordt gestart bij de Noordhoevelaan, op de afrit van de N3 en op de Bamendaweg ter hoogte van de Karwei.


Noordhoevelaan
Tijdens de werkzaamheden op het kruispunt Noordhoevelaan-Provincialeweg is het kruispunt van 23 mei tot en met 27 mei gedeeltelijk afgesloten. U kunt vanaf de Provincialeweg uit de richting van de N3 niet rechtsaf slaan de Noordhoevelaan in. En vanuit de Noordhoevelaan kunt u niet rechtsaf slaan de Provincialeweg op richting Stadspolders. Tijdens de werkzaamheden wordt u via borden omgeleid.

Bamendaweg
De Bamendaweg wordt ter hoogte van de Karwei verbreed. Vanwege deze werkzaamheden kunt u van maandag 23 mei tot en met woensdag 1 juni niet via de Vissersdijk Beneden de Bamendaweg inslaan. Voor Hemelvaart worden de werkzaamheden afgerond. De Karwei en de bedrijven aan de Bamendaweg blijven tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar. De Karwei blijft bereikbaar via de Vissersdijk Beneden. Wilt u een van de bedrijven aan de Bamendaweg bezoeken, dan rijdt u via de Hastingsweg en slaat u bij het tuincentrum ‘Tuinwereld Dordrecht’ de Bamendaweg in.

Afrit N3
Komende week wordt ook gewerkt aan de afrit N3 vanuit de richting Papendrecht. Tijdens de werkzaamheden wordt de afrit afgesloten van 21.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens in de nacht van maandag op dinsdag en in de nacht van vrijdag op zaterdag. Tijdens deze afsluiting kunt u op de N3 uit de richting Papendrecht geen gebruik maken van de afslag Werkendam. U wordt via borden omgeleid.

Meer informatie
Op de website www.dordrecht.nl/provincialeweg kunt u de meest actuele informatie over de werkzaamheden op de Provincialeweg vinden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.