Vlucht van verdachte mislukt

19 mei 2011

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Dordrecht heeft zijn aanhouding niet kunnen voorkomen. Agenten zagen hem op woensdagavond 18 mei 2011 lopen over de Merwedestraat in Dordrecht. Hij had een scooter bij zich. Hierop zat geen kentekenplaat en daarom besloten de politiemensen hem te gaan controleren. Op de Maasstraat reden de agenten naast de 17-jarige. De jongen besloot te gaan rennen maar dat ging met een brommer aan de hand niet zo snel. De verdachte smeed de scooter op de grond en ging ervandoor. Op de Johannes Spaanstraat klom de jongen over een schutting. Agenten zetten de omgeving af. Een getuige gaf door dat de verdachte een woning was binnengegaan nadat hij over een schuurdak had gelopen. Deze informatie klopte en de agenten vonden de 17-jarige boven in een slaapkamer. Op de brommer zat geen chassisnummer en mogelijk is deze dus gestolen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.