Jacques Hennekes nieuwe schaakkampioen de Willige Dame

20 mei 2011

DORDRECHT -De ,,nieuwe"  kampioen van schaaksociëteit de Willige Dame heet Jacques Hennekes. Hij verdedigde met succes zijn titel in poffertjessalon Visser in Dordrecht. Hennekes bleef ongeslagen in de interne competitie. daarom werd door spelers gevierd dat zij hem verslagen in het rapidkampioenschap (Jacques Malschaert) en een simultaan (Kees van 't Hoff).

Joop de Jong, Hans Berrevoets en Hans Nunnikhoven waren zijn directe belagers. De Willige Dame debuteert met kopman Jacques Hennekes in het najaar in de landelijke competitie.

Meer nieuws op

www.tomsschaakboeken.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.