Drie verdachten voor kledingdiefstal aangehouden

20 mei 2011

DORDRECHT -Agenten hebben drie verdachten aangehouden voor diefstal van kleding. Ze zagen op donderdagmiddag 19 mei 2011 twee van de verdachten lopen door het Dordtse centrum. Ze hadden een lege tas bij zich. Toen ze hierna een winkel uitkwamen was de tas gevuld.. Een man stapte op de Vest in een auto die reed naar het Bagijnhof. Daar stapte nog iemand in. Op de Spuiboulevard zetten agenten de auto aan de kant. In de tas zaten drie kledingstukken. Hierop volgde de aanhouding van de drie mannen van 28 (2x) en 39 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.