Iwan Hazendonk stapt over naar DeetosSnel

20 mei 2011
Iwan Hazendonk stapt over naar DeetosSnel

DORDRECHT - Iwan Hazendonk maakt vanaf komend seizoen deel uit van de Korfbal League selectie van DeetosSnel. De 28-jarige speler van het Veenendaalse SKF is op zoek naar zijn sportieve plafond en wil zich graag profileren in de Korfbal League. Na zijn jeugdopleiding bij VIKO (Vianen), een kort uitstapje naar DVO (Bennekom) en drie seizoenen SKF (Veenendaal) wordt DeetosSnel zijn nieuwe club.

“Ik heb geen garanties gekregen op een plek in de basis en die wil ik ook niet. Ik ben een knokker en wil er alleen in staan als ik zelf die plek veroverd heb. De kwaliteit bij DeetosSnel is hoog, er zijn genoeg spelers die in aanmerking komen en iedereen heeft zijn eigen sterke punten. Ik zal mijn uiterste best moeten doen om de trainer er van te overtuigen voor mij te kiezen en daar heb ik in ieder geval heel veel zin in”, aldus Hazendonk.

Trainer/coach Riko Kruit is blij met de komst van Hazendonk: “Onze topschutter John Mersie heeft aangegeven lager te gaan spelen. Dat is zonde, maar we moeten verder. We hebben de ambitie uitgesproken een stabiele Korfbal League ploeg te worden en dan is de komst van de topscorer van onze grootste concurrent van dit seizoen uiteraard een mooi gegeven. Ik denk dat Iwan het in zich heeft een belangrijke schakel te worden binnen het team, maar er zijn meer goede spelers. Het is aan de spelers mij te overtuigen dat ik niet om hen heen kan, concurrentie is wat dat betreft alleen maar goed.”

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.