Lief! Lifestyle verrassende beurs

21 mei 2011
Lief! Lifestyle verrassende beurs

DORDRECHT - Van donderdag 19 mei tot en met 22 mei 2011 werd de eerste Lief! Lifestyle Event georganiseerd in de Biesbosch. Met allerlei attracties en 127 stands van allerlei bedrijven en een aantal organisaties worden met name moeders en hun jonge kinderen vermaakt. Dordrecht.net was er op zaterdag 21 mei bij:

De organisatie heeft deze zaterdag qua weer niet te klagen, het is dan ook gezellig druk op het terrein. Er zijn zelfs heel wat vaders meegekomen, waardoor het een uitje voor het hele gezin is.

De optredens van Glennis Grace en Xander de Buisonjé maken het feest compleet. Toch zijn er wel standhouders die meer publiek hadden verwacht. Ze geven aan dat de opzet zeer geslaagd is, maar dat de toegangsprijs van € 17,50 per persoon toch wel aan de hoge kant ligt en dat dat zeker veel bezoekers kost.

Kijk hieronder voor een foto-impressie van dit gezellige evenement:

 
De Lief! boot
 
Een sprookjesachtige omgeving
 
Het optreden van De gelaarsde kat in de grote Lief! tent
 
Gratis pannenkoeken van Jan
 
Het versieren van muffins
 
De woonwagen van Lief!
 
Het grote houten speeltoestel
 
Het optreden van Xander de Buisonjé

Foto's: Hans Huisman

Voor meer foto's, zie ook www.kinderkoppies.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.