Verdachte aangehouden na vernielen ruit cafetaria

21 mei 2011

DORDRECHT - - De eigenaar van een cafetaria aan het van Oldenbarneveltplein is vrijdagavond door de politie aangehouden voor vernieling. De man, een 24-jarige inwoner van Dordrecht, had ruzie gekregen met een 19-jarige inwoner van Dordrecht. Tijdens de schermutseling die ontstond werd het 19-jarige slachtoffer met zijn hoofd tegen een ruit van het cafetaria aangeduwd waarna de ruit brak. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.