Dronken man door het lint bij sportclub

22 mei 2011

DORDRECHT - Een 49-jarige inwoner van Dordrecht is zaterdagavond door het lint gegaan toen hij te diep in het glaasje had gekeken. De man was erg dronken en had stennis lopen maken bij een sportclub aan de Visserstuin. Nadat het bezoekers niet meer lukte om de man rustig te krijgen werd de politie gebeld. Die heeft de man met gepast geweld meegenomen naar het bureau aangezien hij niet meer voor rede vatbaar was. De man is ingesloten ter ontnuchtering.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.