Auto over de kop bij aanrijding

23 mei 2011

DORDRECHT - Een auto is over de kop geslagen bij een aanrijding op de rijksweg A16 bij Dordrecht. Het ongeval gebeurde op zondagavond 22 mei 2011. Een 29-jarige autobestuurder uit het Belgische Dufful botste tegen de achterkant van een andere personenauto. Dit voertuig tolde rond en kwam op een rijstrook tot stilstand. Achter het stuur van deze auto zat een 35-jarige vrouw uit Tilburg. De andere wagen belandde op zijn op kop op de vluchtstrook. Er raakte niemand gewond. Wel hielden agenten de 29-jarige man aan. Hij heeft geen rijbewijs en was mogelijk onder invloed van medicijnen. De verdachte had de auto van zijn vriendin meegenomen. Dit voertuig was nu zwaar beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.