Gestolen brommer teruggevonden

23 mei 2011

DORDRECHT - De politie heeft een gestolen brommer teruggevonden. Agenten zagen op zondagmiddag 22 mei 2011 de brommer met twee jongemannen erop rijden over de Mijlweg in Dordrecht. De agenten herkenden de bestuurder en wisten dat hij geen rijbewijs heeft. Bij de controle zagen ze dat de handen van de twee zwart waren en erin het contactslot van de bromfiets geen sleutel zat. De kentekenplaat van de bromfiets zat in de buddyseat. Na onderzoek bleek dat de tweewieler was gestolen in de Colijnstraat. Politiemensen hielden de twee jongens van 17 jaar uit Dordrecht aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.