Lichtgewonden bij kop-staartbotsing

24 mei 2011

DORDRECHT - Een 46-jarige automobilist uit Dordrecht en zijn 14-jarige dochter zijn op 23 mei licht gewond geraakt, toen zij rond 15.30 uur op de Hastingsweg van achter werden aangereden. De 38-jarige bestuurster uit Dordrecht zag kennelijk te laat dat het verkeer vóór haar stil stond en een kop-staartbotsing was het gevolg. De vader was duizelig en had pijn aan zijn schouder en borst, wat mogelijk door de autogordel is veroorzaakt. Zijn dochter was duizelig en misselijk. Beiden zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze niet hoefden te blijven. De automobiliste bleef ongedeerd. De beide auto’s zijn weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.