Man vraagt en krijgt onderdak in politiecel

24 mei 2011

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is op 24 mei om 00.05 uur op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden, waarmee voor hem een wens in vervulling ging. De man had voor de nacht geen onderdak en wilde graag kost en inwoning in een politiecel. Dat ging  uiteraard niet zomaar en de man werd weggestuurd met het advies met het Leger des Heils contact op te nemen. Dat advies beantwoordde de man met een scheldpartij en door tegen de toegangsdeuren van het politiebureau onder te plassen. De man werd opgedragen zijn eigen vervuiling op te ruimen, wat hij deed door zijn urine met zijn eigen jas op te dweilen. Hij was dronken en liet verder geen ID-bewijs zien. Dit alles bij elkaar was wel voldoende om hem aan te houden en in te sluiten. Na een nacht cel is hij heengezonden

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.