Na achtervolging onderuit de bosjes in

27 mei 2011

DORDRECHT - Een achtervolging is voor een 16-jarige geëindigd in de bosjes. Daar gleed hij op donderdagavond 26 mei 2011 in. Agenten zagen hem rijden op een brommer over de Frans Lebretlaan in Dordrecht.

De 16-jarige droeg geen helm waarop de politiemensen achter hem aan gingen. In de buurt van de Zwijndrechtse brug gleed de verdachte onderuit. Uit onderzoek bleek dat de brommer opgevoerd was. De jongen krijgt in ieder geval bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs, het negeren van een stopteken en voor de opgevoerde brommer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.