Vernieling van een ruit

27 mei 2011

DORDRECHT - Voor vernieling van een ruit is een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wilde op donderdagmiddag 26 mei 2011 naar iemand toe die binnenzat bij een instelling aan het Kasperspad in Dordrecht. Daar lieten ze de verdachte niet binnen. De man maakte zich boos en vernielde een ruit. Hierdoor liep hij verwondingen op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Na deze behandeling hoorden de agenten hem en lieten de 24-jarige hierna vrij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.