Amnesty viert verjaardag bij Weizigt

27 mei 2011
Amnesty viert verjaardag bij Weizigt

DORDRECHT - Dit jaar strijdt Amnesty International al 50 jaar voor de rechten van de mens. Reden voor een feestmiddag op 4 juni in Duurzaamheidscentrum Weizigt. Het getal 50 speelt die midag de hoofdrol. de middag wordt geehouden op het educatieplein op de Stadsboerderij.

Magisch getal 50
De middag staat geheel in het teken van 50 jaar Amnesty International. Er worden 50 ballonnen opgelaten, 50 Goed Nieuws berichten hangen aan de bomen en er zullen 50 gebakjes zijn. Ook komt er een verhalenverteller.

Tijdens deze middag wil Amnesty ook 50 handtekeningen ophalen voor onderwijs aan Romakinderen. Ook hopen ze op 50 handtekeningen voor Liu Xiaobo, de Chinese Nobelprijswinnaar van 2010 aan wie de boom vlakbij Koetshuis Weizigt is opgedragen. Ook hoopt Amnesty op 50 nieuwe leden, De middag duurt van 14.00 - 16.00 uur en de toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Voor specifieke vragen, neemt u contact op met Irene Streefkerk. Email:i.streefkerk@upcmail.nl. 

Meer over Amnesty

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.