Korte brand in kantoor

28 mei 2011

DORDRECHT - De brandweer heeft een korte brand in een kantoor aan de Noordendijk in Dordrecht geblust. De brandweer ging hierheen na een melding op zaterdag 28 mei 2011 rond 03.15 uur. Daar bleek dat er brand was in een kantoorruimte die hierdoor voor een deel beschadigde. Ongeveer een kwartier na de melding had de brandweer alles onder controle. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak omdat er vermoedens van brandstichting zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.