Ruzie bij horecagelegenheid

28 mei 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige vrouw uit Zwijndrecht is gewond geraakt na een ruzie bij een horecagelegenheid. Ze liep verwondingen op aan haar knie. Politiemensen hielden als verdachte een 19-jarige man uit Dordrecht aan. De melding van het incident aan de Houttuinen in Dordrecht kwam op zaterdag 28 mei 2011 rond 03.15 uur. Buiten stonden er veel mensen. Portiers hadden de verdachte tegengehouden in afwachting van de politie. Het slachtoffer vertelde dat de man haar had geschopt. De verdachte ontkende in een verhoor het schoppen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.