Doorgereden na ongeval

28 mei 2011

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht is door de politie als verdachte gehoord voor het doorrijden na een ongeval. Dat ongeval gebeurde op zaterdag 28 mei 2011 rond 01.10 uur op de Groenedijk in Dordrecht. Een getuige vertelde dat een personenauto botste tegen de achterkant van een ander voertuig. De bestuurder van de auto stapte wel uit maar wilde geen politie bij het ongeval. Hij zei iets te pakken uit zijn auto en dan weer terug te komen. Maar de verdachte reed snel weg. Op de Houttuinen zetten agenten kort hierop de betrokken auto aan de kant en hielden de 30-jarige bestuurder aan. Deze had ook een veel te hoog promillage door alcoholgebruik en hiervoor vorderde de politie zijn rijbewijs in. Ook hoorde de politie de 30-jarige over de vernieling van een ruit. Dat zou hij gedaan hebben bij een woning aan het Augustijnenkamp.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.