Gestolen fiets en drugs

28 mei 2011

DORDRECHT - Agenten hebben een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden op vrijdagmiddag 27 mei 2011. Ze zagen hem die middag over het trottoir fietsen van de Thorbeckeweg in Dordrecht. Er zat geen slot op de fiets en daarom hielden de agenten hem tegen. Uit controle bleek dat de fiets gestolen was en er nog enkele vonnissen voor de 26-jarige openstonden. Bij de fouillering begon de verdachte flink tegen te werken. Uiteindelijk bleek dat hij een aantal zakjes met daarin gebruikershoeveelheden cocaïne bij zich had.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.