Evenement 'Op de foto met....' in de Vriesestraat

28 mei 2011 door Paul Schrandt
Evenement 'Op de foto met....' in de Vriesestraat

DORDRECHT - Op zaterdag 28 mei stond de Vriesestraat in het teken van de fotografie.Tijdens het evenement 'Op de foto met...' kon het winkelend publiek zich eenmalig gratis op de foto laten zetten door enkele professionele fotografen.

Op twee plekken was een decor gebouwd waar jong en oud zich kon laten vereeuwigen. Er waren er kostuums en accessoires aanwezig. Voor de kinderen was er de mogelijkheid om geschminkt te worden. Hierna kon men een gratis vergroting afhalen bij één van de twee fotozaken op de Vriesestraat, Foto Modern en Combi Foto Bieshof.
Het evenement kreeg veel belangstelling en mag een succes worden genoemd. Ook het weer speelde mee; het bleef namelijk droog.

De Vriesestraat kampt al langere tijd met een teruglopend aantal bezoekers. 'Op de foto met...' werd georganiseerd in het kader van een maandelijks terugkerend evenement, georganiseerd door DOCK3 in samenwerking met de ondernemers van de Vriesestraat, om deze winkelstraat weer op de kaart te zetten voor het winkelend publiek.Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.