Ruzie in de trein

29 mei 2011

DORDRECHT - Na een ruzie in een trein hebben agenten drie aanhoudingen verricht. Politiemensen gingen op zondag 29 mei 2011 omstreeks 04.30 uur naar het station aan het Stationsplein in Dordrecht. Er kwam daar een trein binnen vanuit Breda waarin een vechtpartij was geweest. In de trein zat een 21-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die gewond was aan zijn oogkas. Hij kon zich weinig herinneren van wat er precies gebeurd was. De agenten stelden een onderzoek in men en met hulp van getuigen volgden de drie aanhoudingen. Het gaat om jongemannen van 17, 20 en 21 jaar die komen uit Dordrecht en Rotterdam. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is in de trein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.