Vrachtwagenchauffeur onder invloed van alcohol

29 mei 2011

DORDRECHT - Een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen is aangehouden na een ongeval. Een 55-jarige autobestuurder uit Rotterdam stond op zaterdagmiddag 28 mei 2011 op de N3 in Dordrecht te wachten om rechtsaf de rijksweg A16 op te slaan. Ineens raakte de vrachtwagen zijn voertuig aan de linker achterkant. Nadat de 55-jarige toeterde stopte de vrachtwagen. Uit de blaastest bleek dat het promillage van de 44-jarige chauffeur veel te hoog was. In overleg met de Officier van Justitie betaalde de verdachte een schikkingsbedrag van 1.500 euro en hij kreeg een rijverbod van acht uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.