Rozen verkopen

29 mei 2011

DORDRECHT - Drie aangehouden verdachten hebben bekeuringen moeten betalen voor het venten van rozen, een voor het niet hebben van een identiteitsbewijs en een parkeerboete. Politiemensen hielden op zaterdag 28 mei 2011 bij het Statenplein in Dordrecht de drie aan. Het gaat om een 32-jarige vrouw, een 16-jarige jongen en een 28-jarige man die uit Roemenie komen. Bij de politie kwamen klachten omdat de drie nogal opdringerig rozen liepen te verkopen met een verhaal dat het was voor het goede doel. In de auto waarmee ze waren lagen nog meer bossen rozen. Deze bloemen bracht de politie naar een verzorgingshuis. De politie nam ook de auto in beslag en onderzoekt of daar mogelijk vervalste kentekenplaten opzitten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.