Dronken man na aanrijdinkje aangehouden

30 mei 2011

DORDRECHT - Een 57-jarige automobilist uit Dordrecht is op 29 mei rond 20.30 uur op de Weizigtweg aangehouden. Agenten zagen dat hij daar een wegversmalling niet goed inschatte: hij raakte met zijn buitenspiegel een wegversmallingspaaltje. De spiegel klapte om en het paaltje bleef onbeschadigd. De man werd langs de kant gezet en mocht blazen. Daaruit kwam de indicatie dat hij teveel gedronken had. Op het politiebureau werd dat bevestigd: hij had bijna vijf keer mee gedronken dan maximaal is toegestaan. De man heeft zijn rijbewijs kunnen inleveren en is na verhoor heengezonden

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.