De Wijnerie wederom genomineerd voor Rosé van het Jaar

30 mei 2011

DORDRECHT - Voor de vierde keer in vijf jaar een rosé in de finale van het Nederlands Wine & Food Festival. Jacques Katif van De Wijnerie kan zijn geluk niet op. Gisteren hoorde hij dat zijn rosé ook dit jaar weer de titel Rosé van het Jaar kan verdienen. In het ruim vijfjarig bestaan van zijn bedrijf heeft hij al de nodige nominaties en titels in de wacht gesleept. Zo werd niet alleen zijn rosé drie keer eerder uitgeroepen tot Rose van het Jaar, ook zijn Champagne Voirin-Jumel viel 2 jaar achter elkaar in de prijzen.

Deze rosé afkomstig uit de Cevennes in Zuid-Frankrijk wordt speciaal voor de Nederlandse markt gebotteld en alleen door De Wijnerie geïmporteerd in ons land. Samen met de boer is Katif ook betrokken bij het samenstellen van de wijn. Een unieke combinatie, die een prachtige rosé oplevert.
Op zondag 5 juni a.s. wordt bekend of hij de titel mee naar huis mag nemen. Hoe dan ook, De Wijnerie zet Dordrecht weer op de nationale wijnkaart!

Alle info op www.dewijnerie.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.