Beter voor Dordt boycot thema-avond binnenstad

31 mei 2011
Beter voor Dordt boycot thema-avond binnenstad

DORDRECHT - Beter Voor Dordt heeft vanmiddag in de raadszaal besloten om niet bij de thema-avond over de binnenstad aanwezig te zijn.
 
De gemeenteraad wenst een oriënterende bespreking over ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen voor de Dordtse binnenstad achter gesloten te deuren te houden. Pers, insprekers en belangstellenden zijn niet welkom. Beter Voor Dordt ziet geen enkele noodzaak voor deze beslotenheid en voor de fractie weegt dit dusdanig zwaar dat zij vanmiddag heeft laten weten niet bij de thema-avond aanwezig te willen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.