Johan de Wittspeld voor mevrouw W. Nebel

31 mei 2011
Johan de Wittspeld voor mevrouw W. Nebel

DORDRECHT - Maandagavond 30 mei reikte wethouder H. Wagemakers een Johan de Wittspeld uit aan mevrouw W. Nebel voor haar langdurige en tomeloze inzet als vrijwilligster in buurthuis de Driesprong.

Mevrouw Nebel is ruim twintig jaar actief geweest bij allerlei activiteiten zoals het wijkblad, feestavonden, busreisjes etc. De laatste jaren hield zij zich bezig met het maandelijks koken voor ouderen.

De Johan de Wittspeld is in 1993 ingesteld voor maatschappelijk actieve Dordtenaren, die zich tenminste 10 jaar intensief belangeloos en vrijwillig hebben ingezet voor de Dordtse samenleving.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.