Wethouder Wagemakers ontvangt leerlingen uit Recklinghausen en Dordrecht

01 juni 2011
Wethouder Wagemakers ontvangt leerlingen uit Recklinghausen en Dordrecht

DORDRECHT - Op woensdag 1 juni heeft wethouder H. Wagemakers leerlingen van het Marie Curie Gymnasium en het Freiherr vom Stein Gymnasium uit de partnerstad Recklinghausen ontvangen. Deze scholen zijn op bezoek bij het Stedelijk Dalton Lyceum, dat op 30 en 31 maart een bezoek aan Recklinghausen bracht.

De leerlingen hebben gezamenlijk een foto-opdracht in de binnenstad uitgevoerd en zijn naar de molens in Kinderdijk geweest. De Duitse leerlingen hebben daarnaast les in de Nederlandse taal gehad (zij leren sinds een half jaar Nederlands); de Nederlandse leerlingen kregen Duitse les.

De bedoeling is dat dit contact de komende jaren wordt voortgezet en uitgebreid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.