Auto-inbreker dankzij getuigen aangehouden

01 juni 2011

DORDRECHT - Met de hulp van getuigen is op 1 juni een 23-jarige man uit Dordrecht op verdenking van inbraak in auto’s aangehouden. Rond 01.45 uur zag een getuige dat de man een aantal auto’s aan de Abraham Kuyperweg ‘inspecteerde’ en aan de deurgrepen voelde of de auto’s al dan niet open waren.

De getuige belde 112 en de politie kwam direct ter plaatse. Een andere getuige wees de agenten waar de man zich zou bevinden: in een van de door hem bezochte auto’s. Daar werd de man uitgehaald en hij werd naar het bureau meegenomen. Bij hem werd inbrekersgereedschap aangetroffen. De man is ingesloten. De politie is overigens erg blij met de getuigen die zo goed hielpen.

Zonder hulp van de getuige op straat was de verdachte niet gevonden en zonder telefoontje van de andere getuige was de politie niet eens op de hoogte van de verrichtingen van de verdachte. Wie, net als deze getuige, soortgelijke verdachte situaties ziet, kan altijd 112 bellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.