Man zonder rijbewijs aangehouden voor rijden onder invloed

02 juni 2011

DORDRECHT – Een 37-jarige man uit Dordrecht is woensdagmiddag 1 juni aangehouden aan de Kuipershaven. Agenten zagen de man op zijn snorfiets rijden en besloten hem te onderwerpen aan een routinecontrole. Daarbij bleek dat de man niet over een geldig rijbewijs beschikte.

Toen een blaastest werd afgenomen bleek bovendien dat de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademanalyse een promillage van 490ug/l ruim gemeten, terwijl het maximum op 220 ug/l ligt. De man is verhoord is en is later die avond heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op tegen de man.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.