Man aangehouden zonder rijbewijs op gestolen bromfiets

04 juni 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht is vrijdagmiddag 3 juni aangehouden op verdenking van heling en voor het rijden zonder rijbewijs. De politie kreeg die middag een melding dat er een man over de Korte Breestraat reed op een scooter die vermoedelijk gestolen was.

Agenten gingen hierop ter plaatse en zagen de man op het Statenplein met eens scooter lopen waarvan het contactslot uitgenomen was. Na het controleren van de gegevens bleek het voertuig op 16 mei gestolen te zijn in Dordrecht. Ook bleek de man niet over een geldig rijbewijs te beschikken. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.