ODS houdt pupillenclinics

07 juni 2011

DORDRECHT -De voetbalvereniging ODS houdt ook deze zomer pupillenclinics. De club heeft er al een aantal verzorgd op enkele basisscholen en geeft nu nog drie clinics op het kunstgrasveld van de accomodatie aan de Groene Zoom.

Dat gebeurt op de zaterdagen 11, 18 en 25 juni, telkens vanaf 10.00 uur. Kinderen, die geboren zijn in de jaren 2003 tot en met 2006, krijgen daar gratis een leuke en leerzame training aangeboden en er wordt natuurlijk afgesloten met een wedstrijdje. Vorig jaar gaf ODS de clinics voor het eerst en dat leverde de club zijn eerste F-pupillenteam op.

De rood-blauwen, die onlangs hun 100-jarig jubileum vierden, hopen met de clinics natuurlijk op nieuwe aanwas. Kinderen (en hun ouders) kunnen voor opgaaf en informatie mailen met dvv.ods@hotmail.com

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.