Man gewond bij eenzijdige aanrijding

08 juni 2011

DORDRECHT - Een 45-jarige man uit Zevenbergen is op 6 juni gewond geraakt toen de auto waarin hij zat op de A16 bij Dordrecht vermoedelijk een klapband kreeg en tegen de vangrail tot stilstand kwam. De man zat naast zijn 41-jarige echtgenote die de auto bestuurde en zelf ongedeerd bleef. Het slachtoffer was aanspreekbaar en klaagde over hoofdpijn en pijn in zijn nek Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vangrail raakte over een afstand van enkele tientallen meters beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.