Parketpolitie houdt man in Rotterdam aan

10 juni 2011

DORDRECHT - Medewerkers van de parketpolitie van de politie Zuid-Holland-Zuid hebben op 9 juni 2011 een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man was eerder wegens verduistering veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van enkele tienduizenden euro's. Kennelijk was hij zijn betalingsverplichtingen niet volledig nagekomen, want er stond nog ruim 24.000 euro open. Hij werd in Rotterdam op zijn werk gevonden en kon het bedrag niet betalen. Daarmee was de eerste dag van zijn vervangende hechtenis van 154 dagen begonnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.