Getuigen gezocht overval winkel

10 juni 2011

DORDRECHT - Een man van ongeveer 30 jaar heeft op vrijdagmorgen 10 juni 2011 een overval gepleegd op een winkel. Een medewerkster van een winkel op het P.A. de Kokplein in Dordrecht kwam rond 09.00 uur aan bij de winkel. Dat was aan de achterkant bij de zogenaamde bedieningstraat. Plotseling bedreigde iemand haar met iets dat leek op een vuurwapen waarna zij samen naar binnengingen. Daar zag de overvaller kans geld mee te nemen. Hij liep weg. Het is onduidelijk of de verdachte met een voertuig was. In ieder geval droeg hij een zwarte broek en een donkerblauwe jas. Het opvallende was dat de man een groene rugzak bij zich had. Politiemensen vonden na de melding van de overval in de Abraham Kuyperweg een man waarvan het signalement overeen kwam met die van de overvaller. Na onderzoek bleek dat deze man niets met de overval te maken heeft. De politie zoekt getuigen die rond het tijdstip van de overval de verdachte gezien hebben. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.