Politie zoekt bestuurder stationwagen in onderzoek naar brand

11 juni 2011

DORDRECHT - In het onderzoek naar de brand in een kantoor aan de Noordendijk op 28 mei 2011 is de politie op zoek naar een mogelijke getuige. Kort voor de brand in het kantoor uitbrak, is rond 02.15 uur in de directe omgeving een rode auto gezien. Het betrof een oud model, type station, kleur rood, mogelijk van het merk Opel. De politie komt graag in contact met de bestuurder; mogelijk heeft hij/zij iets gezien dat helpt in het onderzoek. De  politie komt sowieso graag in contact met getuigen met wie ze nog niet gesproken heeft en met mensen die andere informatie hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) en anoniem met 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.