Man met tas vol koper aangehouden

15 juni 2011

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is op 15 juni op de Hugo de Grootlaan aangehouden. Agenten zagen hem rond 03.20 uur daar fietsen met een boodschappentas op de bagagedrager. Die bleek met stukken bliksemafleider gevuld te zijn. De man is bij de politie bekend ivm met eerder gepleegde diefstallen verklaarde het koper te hebben gevonden. Hij werd op verdenking van heling aangehouden en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.