Woningbrand Dordrecht in Opsporing Verzocht

11 mei 2011

DORDRECHT - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt op 10 mei aandacht aan de brand die in de nacht van 7 op 8 mei in een woning aan de De Jagerweg uitbrak. Bij de brand, die rond 02.15 uur ontstond, raakte de drie bewoners gewond. De politie gaat uit van brandstichting en heeft een Team Grootschalige Opsporing van 25 mensen op de zaak gezet.

De 47-jarige bewoner en zijn 48-jarige vrouw, verlieten zelf het pand en zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. De 17-jarige zoon van het paar werd door de brandweer uit de woning bevrijd en raakte ernstig gewond. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische hulp waarna ook dit slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De brand was rond 02.45 uur meester. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar.

Opsporing Verzocht is op dinsdagavond 10 mei 2011 om 19.25 uur op Nederland 1 te zien. De herhaling is op dinsdag 11 mei 2011 op Nederland 2 om 11.25 uur.

Wie getuige van de brand is geweest en nog niet de politie gesproken heeft, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Ook mensen die voorafgaand aan de brand in de De Jagerlaan en omgeving iets verdachts hebben gezien, wordt gevraagd te bellen. Ook andere informatie die bijdraagt aan het onderzoek is van harte welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Politie Zuid-Holland-Zuid. Anoniem bellen kan naar 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.