Bestuurster met nekklachten

16 juni 2011 door Paul Schrandt
Bestuurster met nekklachten

DORDRECHT -  Een 52-jarige automobiliste uit Dordrecht is gewond geraakt bij een ongeval. Ze had nekklachten. Daarom riep hert ambulancepersoneel de hulp in van de brandweer om de vrouw zo voorzichtig mogelijk uit haar auto te halen. Het ongeval gebeurde op donderdagmiddag 16 juni 2011 op de Dokweg in Dordrecht bij de kruising met de Weeskinderendijk. De vrouw reed op de linkerrijbaan van de Dokweg en passeerde een rij wachtende voertuigen. Vanaf de Weeskinderendijk kwam een auto die de kruising opreed. Daar botsten de twee.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.