Sloopwerkzaamheden 'La Stano' begonnen

16 juni 2011 door Paul Schrandt
Sloopwerkzaamheden 'La Stano' begonnen

DORDRECHT - Op donderdag 16 juni is begonnen met de sloop van restaurant 'La Stano' aan de Sint Jorisweg. Het restaurant brandde in de nacht van 2 maart 2011 in zijn geheel uit.
Het is nog niet bekend wat er met de grond gebeurt of dat er een nieuw restaurant voor terugkomt. Tevens zal worden bekeken of het huisje naast het voormalige restaurant kan worden behouden of ook zal worden gesloopt. Onderzoek aan één van de draagmuren zal dit moeten uitwijzen.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.