Mannen wegens heling aangehouden

16 juni 2011

DORDRECHT - Een 22-jarige man uit Dordrecht en een 20-jarige man met onbekende woonplaats zijn op 15 juni op de N3 ter hoogte van Dordrecht aangehouden. Ze hadden in hun auto drie autobanden liggen, die naar eigen zeggen van een vriend waren. Op de vraag of hij het telefoonnummer van de vriend konden geven om dit verhaal te controleren, moest de 22-jarige bestuurder het antwoord schuldig blijven. Ook wist hij niet waar zijn vriend woonde. Ook de 20-jarige bijrijder wist niets. Daarop werd het duo aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.