Man uit bedreigingen tegen winkelpersoneel

19 juni 2011

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagochtend een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden in een winkel op het station van Dordrecht. De man wilde daar iets aan etenswaar ruilen maar kon zich door de taalbarrière niet goed verstaanbaar maken. Toen het personeel hem niet begreep, werd hij agressief en uitte bedreigingen. De politie kwam ter plaatse en hield na beide kanten van het verhaal aangehoord te hebben, de 31-jarige man aan. Het personeel heeft aangifte gedaan van bedreiging. De verdachte zal worden verhoord waarna er proces-verbaal wordt opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.