Fietser aangehouden na ongeval

20 juni 2011

DORDRECHT - Na een ongeval hebben politiemensen een 57-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Volgens een getuige fietste hij slingerend over de Jacob Marisstraat in Dordrecht. Hierbij botste de 57-jarige tegen een auto en raakte daarbij lichtgewond. Uit controle bleek dat de fietser een te hoog promillage had door alcoholgebruik. Hiervoor moest hij mee naar het politiebureau. De aanhouding gebeurde op zondagavond 19 juni 2011.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.