Dronken vrouw in rechtbank aangehouden

21 juni 2011

DORDRECHT - Agenten van de parketpolitie hebben op 20 juni een 52-jarige vrouw uit Dordrecht in het gebouw van de Rechtbank aan de Steegoversloot aangehouden. Ze maakte daar ruzie met haar 37-jarige vriend zonder vaste woon- of verblijfplaats en gaf hem een paar klappen. Ook zou zij haar vriend een schop hebben gegeven. Zowel de vrouw als haar vriend waren kennelijk dronken. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau aan de Overkampweg, waar ze in verzekering werd gesteld. Na een nacht cel is ze heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.