Man overleden na val in water

21 juni 2011

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Den Haag is op 20 juni overleden, nadat hij rond 21.00 uur bij de Dokweg in de Oude Maas terechtkwam. Volgens getuigen struikelde de man over het randje van de kade en verdween hij onder water. Duikers van de brandweer waren snel ter plaatse en vonden de man rond 21.30 uur. Ambulancepersoneel begon direct met reanimatie, waarna de man in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis is gebracht. Daar overleed hij in de loop van de avond, waarna als doodsoorzaak verdrinking werd vastgesteld.

Het incident vond plaats op een locatie waar geregeld dak- en thuislozen en alcohol- en druggebruikers samenkomen. Het slachtoffer behoorde ook tot deze groep en mogelijk was ook hij onder invloed van drank en/of drugs.

De politie heeft dezelfde avond diverse getuigen gesproken, waarbij een noodlottig ongeval als waarschijnlijk scenario naar voren is gekomen. De politie komt graag in contact met getuigen met wie ze nog niet gesproken heeft. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan naar 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.