Afsluiting Laan der VN richting N3

22 juni 2011

DORDRECHT - Komend weekend is de Laan der VN afgesloten in de richting N3/Leerpark tussen de Karel Doormanweg en de Nassauweg. Aan de Laan der VN is groot onderhoud nodig. Het asfalt moet vervangen worden en op sommige locaties moet ook de ondergrond van het asfalt vervangen worden. De werkzaamheden starten vrijdagavond 24 juni om 21.00 uur en duren tot maandagochtend 27 juni 6.00 uur.

De gemeente heeft ervoor gekozen om de werkzaamheden tijdens het weekend uit te voeren, omdat er dan minder verkeer op de Laan der VN is. Hiermee hoopt de gemeente de overlast te beperken. Afgelopen weekend was de rijbaan richting de A16/Centrum afgesloten. Nu is de andere rijbaan aan de beurt.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding ingesteld. Deze is aangegeven met informatieborden langs de weg. Het verkeer richting de A16/Centrum kan wel via de Laan der VN rijden. Ook de kruispunten van de Laan der VN met de Nassauweg en de Karel Doormanweg zijn open voor het verkeer.

Asfalteren
In het weekend van 15 tot 18 juli krijgt de gehele Laan der VN een nieuwe asfaltlaag. Tijdens het asfalteren wordt één rijrichting helemaal afgesloten. De verwachting is dat op zaterdag de Laan der VN in de richting van Centrum/A16 wordt geasfalteerd en op zondag in de richting N3/Leerpark.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de Laan der VN, de planning en de omleidingen zijn te vinden op de website www.dordrecht.nl/laandervn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.