Auto in beslag na rijden zonder rijbewijs

25 juni 2011

DORDRECHT - Op zaterdagmorgen 25 juni controleerden agenten een personenauto aan de Kamerlingh Onnesweg. De bestuurder, een 20-jarige man uit Dordrecht, kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. Bij controle van zijn gegevens bleek dat hij een valse naam had opgegeven. De man heeft geen rijbewijs en  aangezien hij al voor de derde keer werd aangehouden om deze reden, is zijn voertuig in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.