3 aanhoudingen in onderzoek beroving pizzakoerier

26 juni 2011

DORDRECHT - De politie heeft op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 3 personen aangehouden. Zij worden verdacht van beroving van een pizzakoerier op 20 februari 2011 op de Waalstraat. Het gaat om 15-, 17- en 18-jarige jongens uit Dordrecht. Op 20 februari tussen 21.35 en 21.40 uur wachtte een groepje jongens op de hoek met de Lekstraat de koerier op en maakte hem zijn portemonnee en zijn bestelling afhandig. De jongens liepen daarna weg in de richting van de Maasstraat. Bij de beroving werd geen fysiek geweld gebruikt. De verdachten zijn in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.