Man aangehouden met gestolen brommer

28 juni 2011

DORDRECHT - Een 21-jarige Dordtenaar is op 27 juni op de Jagerweg in Dordrecht aangehouden. De man reed zonder helm en vroeg daardoor om de aandacht van een motoragent. Die hield de man staande en controleerde zijn bromfiets, die op 26 juni in Alblasserdam gestolen bleek te zijn.

De man verklaarde de bromfiets ergens in Alblasserdam te hebben gevonden. Deze is nu in beslaggenomen en gaat zo snel mogelijk naar de eigenaar terug. De verdachte is na zijn verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.