Stichting Sint In Dordrecht opgericht

29 juni 2011
Stichting Sint In Dordrecht opgericht

DORDRECHT - In mei 2011 is een nieuwe stichting opgericht door drie jonge twintigers uit Dordrecht, namelijk Sint In Dordrecht. Het duurt nog wel een aantal maanden voordat Sinterklaas weer in Nederland komt, maar de voorbereidingen zijn dus in volle gang.

Voorzitter Danny den Otter vertelt enthousiast:"Wij zijn een nieuwe stichting, volledig bestaande uit echte liefhebbers van het gezelligste feest van het jaar; het Sinterklaasfeest. Er hebben zich al vele mensen aangesloten bij de stichting, waaronder; acteurs, grimeurs, zangers en andere creatievelingen. Onze passie voor toneel en liefde voor het oer-Hollandse feest, heeft ons allen bij elkaar gebracht.

Wij willen onze ideeën en talenten steken in het organiseren van Sinterklaasfeesten op verschillende basisscholen in Dordrecht en kinderen een onvergetelijke Sinterklaasviering bezorgen. De kwaliteit staat bij ons voorop. Vooral het uiterlijk en acteerprestaties van onze Sint en Pieten moeten volgens ons perfect overkomen en bijna gelijkend zijn aan televisie. Dat is ons streven!

Ook hopen wij er voor te zorgen dat dit stukje cultuur, wat al velen jaren bestaat, niet in de vergetelheid raakt en nog velen jaren mee kan gaan. Maar daar is geld voor nodig... daarom zijn we opzoek naar donateurs en sponsoren! Onze organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers en alle euro's blijven van de stichting. Het geld gebruiken wij vooral voor de aanschaf van mooie kostuums, make up en decorstukken. Help Dordrecht aan een nieuwe en mooie Sinterklaasstichting waar alle Dordtenaren trots op mogen zijn! Kijk voor meer informatie op www.sintindordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.